info@klimafrost.be

0473 / 73 73 03

Leveranciers Klimafrost

Hebt u de intentie om uw koel- en vriestoestellenpark te vernieuwen of uit te breiden.

Dit is een zeer goede beslissing gezien de nieuwe generatie van toestellen beduidend minder energie verbruiken, milieuvriendelijker zijn en de gevraagde temperatuur kritischer kan ingesteld worden.

Klimafrost levert koel- en vriestoestellen alsook koel en vrieskamers gaande van +40°C tot -86°C voor de medische- en biosector. Wij zijn geen “boxmovers” maar leveren enkel systemen af die kunnen voorzien worden van een calibratierapport en validatierapport welke is opgesteld volgens de vigerende GMP- normen (DQ, OQ, PQ en IQ).

Klimafrost is ons gecertificeerd koeltechnisch bedrijf  dat reeds een 20- tal jaar een goede naam en faam geniet zowel in de medische- als in de bio- sector. Klimafrost bouwt en doet het onderhoud op kleine, middelgrote en grote koel- en vrieskamers. Het plaatst temperatuursondes alsook monitoring- , controle- en alarmsystemen die aansluitbaar zijn via het telefoonnet, internet, …….. op meldkamers, gebouwenbeheerssystemen e.d.

Klimafrost heeft een eigen technische dienst met gecertificeerde koelspecialisten voor zowel preventief-  curatief onderhoud en beschikken over een 24 op 24 uur 7 op 7 dagen interventiedienst.

Voor koel- vriestoestellen zijn wij o.a. erkend verdeler / hersteller voor de producten van.

 

 

klimafrost
B-Medical
mediline-liebherrklimafrost
shmc

ULT -86° freezers
ULT -86° freezers
 

 

 

klimafrost
Fujitsu klimaat technologie

klimafrost
Gram BioLine
-86° Eppendorf
-86° Eppendorf

 

 

01
Clean room

klimafrost
Bedeling bloed / medi. producten onder controle
 

klimafrost
onze voorraad

 

klimafrost
Koelmachines met back-up

klimafrost
magazijn wanden koel en vries kamers clean room

Gezien uw intenties om uw koel- en vriespark te vernieuwen, hadden wij graag uw prijsaanvraag ontvangen teneinde u een scherpe vrijblijvende offerte te kunnen aanbieden.