info@klimafrost.be

0473 / 73 73 03

Gram BioLine Koel- En Vries Toestellen

klimafrost                  sturing-bioplus-35               sturing-biocompact

ATEX II 3G Ex na nC nL IIB T1-T8

De meeste mensen denken een koelkast koelt en een vrieskast vriest. zo moeilijk kan dat niet zijn. Maar in de veeleisende medische wereld zijn vaak hoge investering en afhankelijk van snelheid en betrouwbaarheid, om bij succesvol wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling doorbraken te realiseren.
Hoge kwaliteit zijn dan ook essentieel om temperatuur gevoelige materialen te bewaren en bewaken met een minimum aan instelbare parameters.
Gram heeft alle details in de Bioline kasten ontwikkeld en geoptimaliseerd om verzekerd te zijn van :

  • maximale betrouwbaarheid
  • nauwkeurige controle
  • optimale lucht verdeling
  • verantwoordelijk milieu beleid
  • eenvoudig gebruik
  • eenvoudig onderhoud
  • snelle en vakkundige technische ondersteuning

Er bestaan drie onafhankelijke modellen in de Bioline range. Gezamelijk bieden zij een oplossing voor alle vraag naar pharma opslag, van normale koeling tot speciale biosience-toepassingen.

klik hier voor download catalogus

BioPlusbioplus

Dit is het meest geavanceerde model geschikt om onder zwaarste omstandigheden producten te bewaren. De BioPlus is met opgebouwde koelmachine en inwendig volledig uit RVS. Ook verkrijgbaar in verschillende inhouden van 500 tot 1400 liter.
Koelkasten -2°C / +5°C.
Diep vrieskasten -25°C/ -5°C en -35°C/ -5°C.

BioMidi

biomidi-verzamelingbiomidi

De BioMidi is met zijn onder gebouwde compressor zeer ergonomisch zodat men niet diep hoeft te bukken om producten uit het toestel te halen. Ook op locaties met een verlaagd plafond is een onder gebouwde machine een uitkomst. De BioMidi is verkrijgbaar met een inhoud van 425 liter of 625 liter.
Koelkasten +2°C/ +15°C
Diepvrieskasten -25°C/-5°C en -40°C/-5°C

BioCompact II

biocompact-verzameling

De BioCompact II heeft weinig vloer ruimte nodig en koppelt een grote koel capaciteit aan een sterke prijs/ Kwaliteit verhouding. De Biocompact II is met geforceerd koelsysteem en lucht geleiding waarmee betrouwbare opslag is verzekert.
Qua besturing is de BioCompact II gelijkwaardig aan de BioMidi. Verkrijgbaar als staand model of onderbouw met een inhoud van 125, 250, 342 en 583 liter
Koelkasten +2°C/ +15°C
Diepvrieskasten -25°C/ – 5°C

 

schuiven  poten-of-wielen  exstra-sensor  abs-drawer  gram25